Termeni si conditii

ART 1. TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Acceptarea termenilor si conditiilor reprezinta un contract de vanzare-cumparare incheiat intre Client si LivixMobile.ro, in calitate de detinator al site-lui si implicit al magazinului online, care se va numi in continuare Vanzator.

Datele Vanzatorului: 
SC LIVIX GLOBAL SRL

Sediu social: Str. Trandafirilor, Nr. 60, Gaesti, Dambovita

CUI: 45521319

Nr. inregistrare ONRC: J15/103/2022


Acest contract de vanzare intre Client si Vanzator creaza drepturi si obligatii reciproce in sarcina ambelor parti.

Vanzatorul isi asuma dreptul de a realiza modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare, de aceea recomandam sa cititi cu atentie de fiecare data pentru a vedea conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

ART 2. CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de VANZATOR numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc. Vanzatorul se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale decat in cazul solicitarilor organelor de control abilitate. Pentru mai multe detalii legate de protectia si confidentialitatea datelor cu caracter personal va rugam sa cititi Politica noastra de confidentialitate.

ART 3. PROMOTII SI CONCURSURI
Vanzatorul isi stabilieste singur regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Vanzatorul nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

ART 4. MINORI
Vanzatorul nu vinde minorilor. Daca sunteti minor si accesati site-ul si doriti achizitionarea unor produse, rugati parintii sau tutorele legal sa confirme comanda. Atentie, in cazul unor comenzi trimise de catre minori, parintii vor fi responsabili pentru acceptarea comenzii!

ART 5. GRESELI DE TIPARIRE 
In cazul unor greseli de tiparire vis a vis de pret sau de detalii tehnice, Vanzatorul se obliga sa anunte Clientul care a comandat produsul in cel mai scurt timp si sa restituie acestuia banii in cazul in care nu s-a efectuat livrarea. In cazul in care livrarea a fost facuta si Clientul doreste returnarea produsului, aceasta se va face pe cheltuiala Vanzatorului si de asemenea va fi restituita contravaloarea produsului.

ART.6. CONFIRMAREA COMENZII-INCHEIEREA CONTRACTULUI
Confirmarea comenzii de catre Client reprezinta implicit si acceptarea conditiilor si termenelor din contractul de vanzare cumparare. Data contractului este data confirmarii comenzii iar produsele trec in proprietatea Clientului in momentul platii integrale a comenzii.

ART 7. PROCEDURA DE COMANDA 
Toate produsele ce se doresc a fi achizitionate se vor pune in cos. 
La terminarea comandarii tuturor produselor dorite se finalizeaza comanda, se introduc datele personale si se confirma prin: 
- Email de confirmare: dupa trimiterea comenzii Clientul va primi un email de confirmare cu produsele comandate si datele sale. 
- Contact telefonic: Clientul poate fi contactat telefonic de catre un operator al Vanzatorului pentru a stabili impreuna detalii legate de plata si livrare.

ART 8. PLATA
Plata se realizeaza astfel: 
1. Pentru Persoane fizice: plata se face in conturile firmei Vanzatorului sau ramburs la primirea produselor-valabil doar pentru clientii inregistrati,verificati de Vanzator si care sunt la mai mult de a doua comanda. 
2. Pentru Persoane juridice plata se face in numerar (cash) in momentul livrarii sau cu ordin de plata.

ART 9. LIVRAREA: MODALITATI SI TAXE

Termenul standard de livrare pentru comenzi plasate pe site pana la ora 15:00 (de luni pana vineri) este de 24 ore pentru localitatile in care exista centru Fan Courier si maxim 48 ore pentru zonele limitrofe de livrare. 

Termenul de livrare poate varia daca:

  • Produsele din comanda nu se afla in depozit.

  • Produsele necesita personalizare.

  • Sunt produse aduse la comanda din stocul furnizorului.

  • Curierul nu respecta termenul de livrare de maxim 48 ore.

  • Datele de livrare sunt incomplete sau destinatarul nu poate fi gasit la adresa.

Taxa de transport pentru livrarile in tara, este:
- gratuita, pentru toate comenzile cu valoarea peste 199 lei (cu TVA inclus). In cazul in care livrarea se va face la o adresa care necesita o taxa suplimentara pentru kilometri aditionali perceputa de companiile de curierat, aceasta taxa va fi suportata de catre client.
- 17 lei pentru toate comenzile cu valoarea sub 199 lei (cu TVA inclus). Aceasta taxa va fi inclusa in valoarea facturii si se achita integral de catre client, inclusiv kilometri suplimentari.

ART 10. RETURNAREA SAU REFUZAREA MARFII 
Vanzatorul garanteaza ca produsul primit este cel a carui poza este expusa pe site si corespunde caracteristicilor. Puteti solicita detalii suplimentare inainte de comanda. Produsele comandate nu pot fi returnate decat in cazul in care sunt defecte.

Refuzul nejustificat de receptie a bunurilor comandate de catre Client si implicit a efectuarii platii catre companie da dreptul acesteia sa solicite de la Client repararea tuturor prejudiciilor cauzate, inclusiv plata beneficiilor de care compania a fost lipsita.


ART 11. DREPTURI DE AUTOR SI DE FOLOSINTA A CONTINUTULUI

Intregul continut al site-ului LivixMobile.ro este proprietatea LivixMobile.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Continutul este creat intern de catre echipa LivixMobile.ro sau pus la dispozitie, cu drept de folosinta, de catre furnizor / producator. In cazul in care constatati incalcarea drepturilor de autor sau doriti sa utilizati continut de pe site-ul LivixMobile.ro va rugam sa ne contactati la adresa  contact@livixmobile.ro

ART 12. GARANTII
Conform legii.

ART 13. LITIGII
Orice litigiu se va incerca a se solutiona pe cale amiabila, prin intelegere intre parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se va solutiona in instanta de catre judecatoria de pe raza teritoriala a Vanzatorului.

Coș de cumpărături
Conectați-vă

Nu aveți încă un cont?

BINE AI VENIT PE LIVIXMOBILE.RO

Fii printre primele persoane care afla de cele mai noi oferte adaugate pe site-ul nostru!

Va fi fololsit in conformitate cu Politica de confidentialitate

Magazin
0 Lista de dorințe
0 produse Cosul
Contul meu